MOVE ALONG


Åh jag kom inte upp till skolan förens vid halv elva eftersom jag mådde skit när jag vaknade vid klockan sju mitt på morgonen.Så jag sov självklart kvar en stund och kom försent till föreläsningen men det gjorde inget för hade aldrig klarat av att sitta där och snora.
Så jag en del roliga personer satt i entren halvadagen och hade det mysigt med musik.Sen åkte jag och **** hem upp till hedvigsborg för att kolla film och ta det lugnt, hur mysigt som helst.Kom hem för en stund sen nu och har ätit god mat.Ska kolla runt lite till och sen lägga mig och se en film som syster och mickan har hyrt.Godnatt och sov gott!

PARTY GAMES

Jag glömde skriva med en sak som vi gorde igår.Det var faktiskt skit skoj och en av martinornas roliga idér.
Vi säger att en person bestämer denna lek och skriver uppdrag på pappersbitar som du verkligen inte får visa för någon annan än dig själv som fått uppdraget, det är för att vissa som inte kommer få något uppdrag inte ska fatta någonting vad "uppdrags personerna"håller på med.
I alla fall några på festen får var sitt uppdrag vilket att detta måste göras under middagen.Man kan komma på massor av olika uppdrag men jag ger er tre roliga förslag här nu så ni förstår vitsen med det.Ett var att så fort någon säger skål då måste du lyfta dig upp och ursäkta dig högt så alla hör och gå ett varv runt bordet.De andre är att du ska gå bordet runt och säga" ursäkta får jag smaka på din dricka" och om dem säger ja så gör du det,det ska man göra varje kvart.Till sist de tredje är att du ska ta mat från "grannens" talrik och säga "ursäkta din mat ser godare ut" även fast det är precis likdan mat som din.Detta ska göras under middagens tid.
Detta kanske inte låter så kul, men det är det verkligen.Så tillsist säg det till dem som inte fått nått uppdrag och se vad dem tänkte.

FUNNY NIGTH


You looked at me, turned around and smile Gave me eyes, my heart went wild Hypnotized.
Är super trött efter gårdagen och en sak det är att det inte gör nått för vi hade det jätte skoj hos jaqueline.Även fast jag va sjuk och är fortfarande sjuk.Gick hem när alla gick in till krogen för att jag mådde bajs och jag trodde att jag skulle må bättre men det gjorde visst inge skillnad.Så idag har det varit nog för lugn dag med bara film och sömn.Mum överraska mig med donken till lunch, mums för det var super gott och behövligt.Nu ska jag fortsätta kolla film och sen ska jag väl sova antar jag eller nå.Godnatt på er och hoppas ni haft en bra helg!


I LOVE MUSIC


YOU ARE SIMPLY THE BEST


Jag somnade för sent igår och idag vaknar jag med förkyldning.Väldigt olägligt eftersom idag ska vi fira jaqueline som fyller arton år.Men med nässpray så ska det nog inte vara några problem hoppas jag.Har vart nere lite snabbt på stan och fixat biljetter till hoffmaestro till nästa helg med jaqueline.Nu är jag helt slut så jag ska lägga mig ner i soffan och se film, dricka massvis med gott te och vila mitt tunga huvud innan jag måste hoppa in i duschen och börja göra iordning mig för kvällen.Skriver imorgon, ha en jätte bra kväll för det kommer jag i allafall ha.

ALL THE GOOD THINGS

Min klocka ringde inte imorse, så om inte carl hade väkt mig hade jag nog vaknat vid elva för jag var så trött.Men kom väldigt försent i villket fall som helst.Inte bra de.Var duktig och hade tog modet till att redovisa svenska även fast jag hatar det så otroligt mycket.Efter lunch så började det att försöka få till musiken till mitt projekt arbete.Det gick bra och det blir nog ännu bättre med koegrafin.Iaf gick med sara och amanda snabbt i knalleland.Sen in till stan och möta martina jaqueline och martina.Kolla runt lite i stan och sen drog vi till mammas jobb för att fixa lite med jaqueline present.Nu har vi ätit räckor med gott till, mums med martina och majk.Tv och chill är bra innan dagen till imorgon.Längtar!

DO YOU YOU YOU REMEMBER IT CLERLY


Ska strax gå och krypa ner under täcket och kolla honey för att få lite inperation till mitt projektarbete.För imorgon blir det en lång men lugn dag, men skola, shoppa och film.
Skola idag, har haft foto och vart uppe på gotiafotogrej på studiebesök.Somna nästan så kan inte säga att jag tyckte det var så skoj.Skrev klart min svenska så idag har jag kännt mig rätt duktig.
Kom hem rätt så sent och satte mig framför tvn och datorn.Har ätit god mat och kollat oskyldigt dömd, om det va nån som såg det som läser detta så måste ni hålla med om att detta avsnittet var lite äckligt.Speciellt när man som jag ogillar sjukhus väldigt mycket, har mina anledingar.


A DREAM?


Jag såg New Moon ikväll.Jag kan inte förklara hur bra jag tyckte den var.
Tänk om nått sånt hade blivit verklighet, tänk om det är det bara att inte vi vet om det.Hur skulle man då kunna upptäcka det.Lätt att drömma sig bort i sånt där för man önskar ju sig verkligen att en sån dröm killen som edward cullen finns till var och en.Tänk att kärleken är så stark och mäktig att man skulle kunna göra precis vad som helst för den man verkligen älskar.Det är verkligen något underbart, en evig kärlek som aldrig dör ut.

HEY YOU LOOK LIKE A MILLION

Sitter hos malin och kollar the hills medans hon duschar och snart är det min tur.Har tränat, ätit och chillat.
Ikväll blir det lite/mycket dricka,gott.Har inte anning riktigt vart vi ska först men det lär jag väl märka, vi skulle till någon i allafall så det låter bra.

TOUCH DOWN BABY

En kort skoldag = En skön skol dag.Åkte till rese för att möta upp joeline och malin.En rolig träningen, övade till imorgon mest.För imorgon är det uppvisning i borås hallen för BORÅS BASKET höhö.Nu är jag helt slut och ska sätta mig och försöka plugga lite, som jag borde och till och med kanske måste.Låter väl skoj? Nej inte för mina öron.


CAN YOU PLEASE UNDERSTAND


Jobbig dag kan jag nog säga,japp.För idag var det dags att åka upp till sjukhuset och ta bort en grej i min näsa.Väldigt obehagligt när dem skulle bedöva för åh det gjorde ont så jag började verkligen nästan gråta.Hade med mig emelie som antagligen fick ont i handen efter jag hade hållt i den hur hårt som jag kunnat.
Vi åkte direkt till skolan och åt sen blev det fotolektion, fick inte så mycket gjort.
Efter halv ett så fick jag nog inte någon ro alls, för vart jag än satte mig så skulle ju självklart någon komma och göra så jag blev okoncentrerad.Självklart.
Jag gav upp och åkte hem sen iaf, så har jag tränat och inte gjort så mycket mer.Har lagt mig i sängen med datorn för att kolla oskyldigt dömd som just precis har börjat.Sen ska jag sova skönt, godnatt för ikväll.


THUESDAY BREAK MY HEART

Började sent idag,tjugo i tolv, så jag fick en skön sovmorgon.Slutade vid halv tre och åkte hem och lagade laxsallad,mums.Även fast jag hade sovit ut så var jag lite trött, så jag satte mig i sängen och kolla tv vilket slutade med att jag som alltid tillsist lägger mig ner och vips så somnar jag självklart.Vaknade av att oliver pratar högt och kommer in i mitt rum och säger "fyfan vad det luktar fisk överallt", smart.

Åkte med för att kolla nya laptops för våra dell suger ju verkligen,men jag vet inte om jag ska vänta med att köpa en ny tills min går sönder igen(för den kommer tydligen gå sönder igen om tre månader typ) så jag funderar och funderar fortfarande.Umgicks med elin och oliver och kolla ugly betty med julmust som jag älskar.
Har tränat lite nu eftersom det inte blev någon simmning idag på grund av att jag inte mår helt okej efter sprutan som jag endå tog förra veckan,känns som det borde gå över efter en vecka men ike då.Nu ska jag vila upp mig för imorgon blir det en lång dag lite här och var men det ska nog gå bra.

I DONT CARE IF MONDAY´S BLUE


Efter en väldigt rolig helg så var det skola idag.Inte alls någon jobbig dag lite mer mot det roligare hållet, med vatten krig och sånt där kul, vi går i sjuan igen.Hehe ne men det kändes nästan så, men ibland måste man väl få skoja till det lite.Gjorde ett prov i naturkunskap,säger inget mer än att det i vilket fall inte gick nå bra för det som jag hade övat på fanns tyvär knappt med.Efter det blev det en kort shopping i knalle med amanda anna och lotta.
Sen resten av kvällen blev det bara lugnt med att se en skön film ikväll igen(även fast den va väldigt bra mins jag inte vad den heter).Somnade även gott de kvällen.

SUNDAY ALWAYS COMES TOO LATE


En lugn söndags morgon med god frukost som jag och emelie hade ordnat.Sen blev det plugg hela dagen och till och med in på kvällen.Syster gick och hyrde en bra film med zac efron(seventeen again),sinnes sjukt hur snygg han är.Går ju inte att dra ögonen ifrån honom.Efter en skön söndag somna jag väldigt gott.


THIS IS ALL SO CRAZY


Veckan har vart bra, har hunnit med en del saker.Tog svinflue sprutan i veckan och har något ont i armen av den, kan knappt lyfta på armen och det blir bara värre för varje dag som gått.Sen så slår alla mig på armen för att se hur jag reagerar och det slutar med att det gör så ont så att jag nästan börjar lipa eller skrika.
Hoppas det är över tills imorgon för då blir det träning och linas artonårs fest,ska blir riktigt kul.
Jag kom iallafall hem nyss och väntar på att tiden ska gå fort så jag kan gå till lindex och få veta om jag får min efterlängtade tunika och på att vickan ska sluta jobba.Sen blir det nog en lugn kväll, antagligen åka upp till amanda och emelie.
Nu ska jag fördröja tiden med en film och nått gott att äta.


STUPID DAMN THING


Har vart fårnvarande från bloggen ett bra tag.Två orsaker är att jag har inte hunnit och inte ens haft lust till det. Men i allafall jag har blivit jätte glömsk och glömer saker hela tiden ungefär.Kan bero på att jag är stressad hela tiden förutom när jag inte sover.Jätte jobbigt!
Nu ska jag börja berätta hur mitt minne går upp och ner.Ska sätta mig vid en dator för att uppdatera min fotomapp.Så tänker jag verkligen att "nu får jag fasen inte glömma minnes kortet i datorn som jag gjort 4 gången redan" och den så tänkte jag inte mer på det och jag skyndar mig bort till Idé guld för att fota lite.Så när Hunny gick med på att vara med på en bild så märker jag att jag ytligare en gång har glömt mitt minnes kort i skolans dator.Yaaaaaaaaay.Så ja jag fick åka tillbaka till skolan och där satt det kvar i datorn och väntade på mig.Det händer minst en sån sak varje dag att jag glömmer nått, jag är helt hopplös.
Har vart och tränat med Linda nu och ska strax sätta mig och läsa igenom några papper till ett foto prov och ett semiotik prov.Ska bara äta något först, får se vad som lagas i köket.Sen en stor kop varm choklad och en bra film.Sen väntar det bästa på mig!


RSS 2.0