WAITING FOR TONIGHT

 

Jag är stört trött och min mage kurrar något enormt, tiden går för fort och jag hinner inte med.Skulle pluggat idag men ike då, det blev inget med det.Besviken på mig själv typ.Har varit i knalle med anton och sen vart och handlat med michaela som jag nu väntar på igen.Blir det god mat med elin michaela och jaqueline.Ikväll blir det fest hörrni här hemma,kommer bli kul förutom att det typ bara är jag och anton som har tänk att klä ut oss,alla andra drygar ju och säger " nää gud va tråkigt" när det är skit kul ju enligt mig iaf.. Sen blir det tydligen en överraskning också och det ska bli riktigt kul.. ska tydligen få skämas i fem minuter,piiiiina.


ONE OF THE GOOD NIGHTS




HIT THEM WHIT A LITTLE BIT OF GHETTO GOSPEL

Efter några sjukt bra dagar i England.Det kunde inte blivit bättre.Det jobbigaste var nog att åka ifrån Ida,min bästa vän och den jag inte klarar mig utan.Kommer inte att få se dem tills jag får sportlov då jag ska åka dit igen och det är nästa år det låter jobbigt i mina öron.Tanken på det får mig tårögd.

En rolig sak med att promenera i londons parker.Det finns tama ekorrar!! Så sjukt söta, en sprang fram och krama om min vrist,den trodde väl att jag var ett träd haha.

Kom hem rätt så sent och det slutade med att jag somna vid halv fyra och var för trött dagen efter.Men jag kom upp ur sängen och gick för att äta thai med amanda jaqueline och martina.Sen så sitter emelie och väntar på mig i trappuppgången så fick skynda mig hem, har saknat skitungen.Det blev till att kolla en film och prata lite sen gick hon och då var det dags att fixa till sig lite.Möta upp malin och nastaja, gick till viskan en stund med ruben och mike.Vid kvart i nio begav vi oss till bion och såg Michael Jackson - This is it.Åh det finns inga ord för hur bra jag tyckte den vart.Man måste se den filmen!
Idag vakna jag rätt sent och låg och kolla på en film, skönt för jag var helt trött eftersom jag gick och la mig alldeles för sent inatt igen,dumt dumt.Men ännu en gång kom jag upp ur sängen för att gå och sola.Gick upp lite snabbt till johanna och prata lite sen aa nu sitter jag här i mitt rum igen och väntar på att klockan ska bli sju då elins kompisar kommer och jaqueline och martina också.Myskväll för hela högen!


When I think of all the time I've wasted I could cry.


(jag hitta ingen bild på er bara tillsammans så det fick bli denne)

Åker vid klockan tolv.. men flyget går inte förens halv fem så vi får vänta ett bra tag där.Anledningen är att vi tar flygbuss till landveter och den går bara nu och om vi tar en senare missar vi flyget.Sugit va.Men åh jag skiter i det för om några timmar får jag träffa er för första gången på ett bra tag.Ha det bra i Sverige så skriver jag när jag kommit hem.Puss!


TICK TOCK ON THE CLOCK


Skön morgon! Vaknade och åt frukost till en serie.Sen gick jag iväg till idé guld, efter en stund kom Amanda och hämta mig.Åkte upp till Jaqueline för hon skulle klippa mig och da da det fick bli lugg ännu en gång.Tog mig hem och vila lite och tiden gick fort där så var klockan halv fyra och jag skulle gå till donken och köpa med mig mat upp till Almås där Sara väntade på mig.Gud det va himmelskt gott,feeeett gott!Kollade lite på träningen och hjälpte till lite med alex lag.Fick inte träna idag tyvär eftersom jag är sick.

Nu sitter jag här och orkar inte röra en fena.Men jag måste.. tydligen.Väntar på Mum som är för seg för mig, hon är lite längre upp på gatan hos Amelie som visar henne bra grejer i London,låter bra bra.Sen blir det torsdagsmyws.Åh va jag längtar tills imorgon, jag längtar inte efter att komma bort jag längtar mer efter Elin och Ida.Hejdå för idag!:)

VÅR DUMMA HUMOR

Åhgud jag skrattar lika mycket varje gång.Lina brukar sitta och skicka sånna här berättelser till mig när man liksom inte har nått bättre för sig.Man brukar oftast vika sig av skratt när hon skickar nå sånt.För,haha, det är verkligen skit skoj.Det är vår humor men kanske inte allas, vi skrattar enormt mycket åt detta.Läs hörrni!
 
http://www.humorbrevet.se/frackisar.asp?page=5

Ska lägga mig i sängen nu och kolla någon bra film,låter hur bra som helst för mitt huvud orkar inte med mer och jag vill försöka sova inatt för kunde tyvär inte det natten till idag. Imorgon är det en ny dag med mer saker jag måste hinna med.Sov gott och god natt!


GOD DAMN YOU ARE BEAUTIFUL


Nu är jag verkligen trött i ögonen.Lina följde med mig till skola, det går nog inte en sek utan att hon gör eller säger nått som man sen skrattar åt, vi kan skratta åt sånt som är så sjukt tråkigt.Men ett gott skratta förlänger livet right.
Sen gick jag till viskan för att lämna in pengar till Kläppen resan över nyår och tog mig en god räkmacka med Jaqueline och Sanne.Ska bli hel kul verkligen, jag längtar!Sen möte jag upp Johanna i stan och gick hem till henne, satt och prata en stund tills jag var tvugen att gå hem och börja med mina uppgifter.Skulle egentligen satt mig och plugga direkt efter skolan men som alltid när jag bestämer mig för att göra saker så blir det inte så,händer rätt så ofta kanske lite för ofta.Nu så har jag lovat mig själv att göra det , så ska ta min ipod sätta på skön musik och börja skriva lite.Visst låter det kuuul.Sen om det inte blir försent så ska jag försöka packa lite till London och städa iordning lite.Be back tomorrow


WHATYOUSAY


Jag håller på att friskna till och orkar lite idag.Så ska göra lite nytta.Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag och sen ta bussen bort till min kära skolan för att hämta en kamera.Efter det ska jag sätta mig och plugga lite eftersom jag inte hinner göra så mycket av det på lovet.


"Mr. Loveable"



Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line

If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Please please please
Promise me dont ever let me down

That wast the last thing you did.

Butterflies are free to fly and so they fly away

Det blev ingen apu för mig idag heller, måste nog stanna hemma en dag till.Vore lite onödigt att gå dit och smitta dem andra och vara på dåligt humör.Har inte sovit så mycket inatt pga att jag inte kunnat andas riktigt.Men blev väckt av Lina som ringer vid klockan elva.Så det blev till att gå upp och äta frukost en goooood frukost blev det.Emelie kommer snart och vi ska se film, får lite sälskap idag igen.Det är så behövligt! och så har jag inte sett ungen på ett bra tag nu så det är på tiden.Sitter i morgonrock fortfarande så får väl ta på mig mjukis och fixa iording lite här för det ser lite bedrövligt ut där jag legat snart i tre dagar.Och göra mig en stor kopp té, mums!

Jag har kommit på att det börjar bli tråkigt att fylla år.Jag fyller år om några dagar och jag går inte ens och längtar så som man gjorde när man var liten då det var så mycket roligare.Jag brukade räkna ner då det var en månad kvar ungefär.Klart det är kul att fylla år men inte lika kul som det var när man var mindre.Men kommer nog få en bra dag med mum elin ida och joanna. Seya!


I LOVE MUSIC

Gammalt Nytt och Bortglömt , lyssna vetja. jag gillar låtarna väldigt mycket.









all we want is just to make it in life get by you know!


Sitter och kollar runt lite vad och vart det finns för bra affärer i London.Någon som har vart där och har bra förslag att ge mig?En sak jag ångrar är borde jag inte sparat mer pengar,men jag är kass på det och pengarna bara försvinner för mig så nu slutar det med att jag inte har så mycket med mig till sist.http://www.abercrombie.com , det är en affär som jag väldigt länge velat besöka,för jag älskar deras kläder.
Pappa gick för en stund sen, visste inte att han skulle komma förbi men det va kul att han gjorde det för jag blir så och är så otroligt sällskaps sjuk, när jag blir sjuk.Det betyder att många blir mina offer som får stå ut med att jag ringer.Jaqueline är nog den som blir mest utsatt tror jag.

Nu ska jag vila mitt tunga huvud som bara värker och sedan ta en skön dusch.Innan jag ska sätta igång med mitt plugg,måste göra sånt även fast man är sjuk och det suger musten ur mig.Hoho och idag får jag efterlängtad thaimat.Bye!

YOU CAN´T HURRY LOVE


Om jag är glad hörrni.Nu är det bestämt eller ja Max fick bestämma åt mig eftersom jag hade lite svårt att bestämma mig själv.Ibland behövs det två åsikter och det behövdes verkligen för det va fithy fithy.Det som bestämmdes var att jag ska fira Nyår i kläppen och det kommer bli toppen hoppas jag iaf.Så nu är det "överstryket" och jag ska flytta mig från soffan till min säng och det känns som ett jädrans projekt.
Godnatt allihopa!


" Kärlek va är det för någon skit eller Kärlek det är helt underbart.Tänk om det hade varit bara underbart och vad alla skulle varit så mycket gladare.Jag önska att jag kunde säga att det är underbart, jag kan säga det när det verkligen är det.Men när det inte är det så är det bara skit och inget annat.Jag tycker det är mer än ofta man får höra att det är skit och mer än mindre att det är underbart.Allt går att ordna upp om man verkligen vill det även fast det känns helt hopplöst.Det är aldrig hopplöst,jag har själv använt det ordet själv men aldrig bokstavligt.För inners inne vet man att det inte är det.Glömma och börja om på nytt eller börja om på nytt med den man gillar.Men med vänner kan man aldrig vara olycklig. "


UNDERBART ÄR KORT

De blev en riktigt trevlig kväll igår.
Det började hos Ruben.Han hade inflyttingsförfest för han har precis flyttat ner till stan.Därefter skulle vi alla till trädgårn och det va inget smart alternativ.Lång kö och hemskt tjuriga vakter så jag och Sanne gick därifrån till några kompisar som var i stan.Sannes buss kom och hon åkte hem och jag blev kvar.Asusal jag och alla killar, men jag trivs att vara med killar för att dem är verkligen riktigt roliga på sitt sätt.

Det slutade med att vi skulle till en hemmafest på bergdalen som tydligen hade spårat ut så vi gick hem i ställetl
Men det resulterade till att jag blev sjuk. Även fast jag hade tjock vinter jacka en stor halsduk och vinterskor så vaknade upp med en täppt näsa, hals ont och feber.Yay.Har nästan bara legat och halv sovit hela dagen för har tyvär inte orkat något annat än det.Jag tror att jag får förbli kvar här under mitt varma täcke i soffan framför någon film och massviss med te.Det blir nog bra så.

HOLD ME THRILL ME KISS ME KILL ME

Efter många om och med så tog jag inte bussen till Malin.Vi visste inte vad vi skulle hitta på så det kändes lite onödigt, så jag blev kvar här.Sitter här med blött hår som borde torkas för det droppar ner på benen på mig.
Mum har varit och köpt räkor(något jag älskar)och lite gott så nu ska jag ta för mig mat innan jag svälter ihjäl.Ikväll blir det förfest hos Ruben med några och krogen?Ne jag vet inte, krogen är så tråkigt.När man har fyllt arton så inser man att hemma fester är hur mycket bättre än krogen.Nu när det finns en krog mindre för oss arton till nitton år så suger det verkligen. och då är frågan för oss vart fan ska man gå? Nu ska jag kila och göra det jag ska göra i stället för det jag inte ska göra.


SATURDAY


Vaknade för en timme sen, inte självmant utan jag blev väckt jag hade helst velat sova lite längre.För just nu sitter jag bara och glor tv.Väntar på att Malin ska sluta träningen så vi kan bestämma vad vi ska göra ikväll.Har inte sett henne på ett bra tag så det ska bli kul.Innan dess ska jag träna,duscha och äta.Kom på igår att jag ligger efter med pluggandet.Borde egentligen sätta mig med det men jag orkar inte, inte nu i alla fall.Det får ligga still tills imorgon så jag kanske kanske inte orkar med det.Åh jag borde verkligen göra någon nytta och inte sitta här, jag hatar att bli fast vid datorn.För det går liksom inte att slita sig ifrån den även fast det är hur tråkigt som helst.Jag menar jag sitter vid en dator nästan konstant i skolan för vi gör det mesta på datorer.Så varför ska det då vara så svårt att flytta sig från datorn.Och ja jag får panik på min blogg för inlägg kan inte sparas,bilder kan inte läggas in så blö.

DO YOU EVAN CARE A BIT


Kom precis hem från jobbet och funderar på vad som händer ikväll.Måste bara få en timme till att bara ta det lugnt för det har varit mycket idag.Åh det snöa idag när jag vakna, gissa om jag blev glad eller.Jag blev super glad men det gick över rätt fort när jag märkte att det börja regna sen efter ett tag.
Jag sitter även och funderar på om jag skulle kunna åka upp till stockholm nu för jag vill träffa Mattis innan London, blir gaaalen på att vi bor så långt bort ifrån varandra det suger.Varför bor våra föräldrar så långt bort ifrån varandra , det är liksom inte okej va.


YOU SAY IT IS NOW OR NEVER

Har inte haft någon ork till att skriva så im sorry for that.Men har sett att ni har kollat in endå.Vilka ni nu är vet jag inte,jo jag vet vissa men inte alla tyvär,tell me?.

Allt har i allafall varit bra,vissa dagar inte alla har väl sina dåliga dagar men inom cheerleading så har de det inte varit så toppen.Jag är fortfarande reserv vilket jag faktiskt ville vara i början med tanke på att jag blir sjuk väldigt lätt.Men eftersom det där har gått över och jag mått bra väldigt länge nu så vill jag så sjukt gärna va med i laget.Men det går tyvär inte nu och alla som reserver förutom jag är med nu det gör mig ledsen för jag vill verkligen satsa nu när jag mår bra och allt.Men det är som det är, jag ska försöka gå över till cheerdance och fortsätta vara reserv i cheerleadingen.

Alla dessa dagar.Jag har tränat en massa, har varit med bra vänner, har varit på apu och gud dem är så galet roliga och gör en glad, jag har saknat, fikat, jag har varit i Göteborg, jag har haft några roliga skoldagar och tillsist mys kvällar.

Du gör mig glad utan att du vet om det.

 


I LOVE MUSIC

Awesome

Jag gillar den oerhört mycket

Glädjespridaren


YOU GOT TO LET IT GO

Skola först, fick inte så mycket gjort.Sen åkte jag och Emelie in till stan för att hämta ut biljetterna till Magnus Betnér.Det ska bli så kul!Gick hem en stund tills mamma ringde och sa att mina efterlängtade skor hade kommit in så vi åkte upp till göta och hämta dem,om jag blev glad.Jag och Linda har varit duktiga idag, vi har varit och simmat på badhuset.Super skönt så nu ska vi göra det en gång i veckan och jag hoppas verkligen vi håller på det.Imorgon blir det ännu en menigslös skoldag riktigt tråkigt det där.Det kan bli lager imorgon med Emelie Johan och Andras.Och självklart blir det massor av roligt plugg på kvällen, hoppar nästan upp och ner. men bara nästan!


LONDON BABY


Ska beställa biljetterna idag till london.Det kommer bli super bra.Längtar ihjäl mig!


I TRIED SO HARD

 
Vi tog oss upp till utskicksplatsen jag och Kajsa.Okej jag ska vara ärlig, bilen tog oss dit upp vi gick inte för vi är så lata.Det är så mysigt där så vi åkte dit upp, satt och prata en stund och sen åkte vi hem.Nu väntar det mat och tv och kanske nått mer hm.. Åh imorgon så är jag inprensipt ledig i tre veckor känns det som.Vi har apu och denna vecka ska jag vara i skolan och göra klart lite saker.Sen de kommande två vekorna ska jag vara på
Idé Guld för hundrade gången(orkar aldrig hitta nytt,men det är kul där så det är lugnt).Saknar alla där för dem gör dagarna så otroligt roliga.


SAY YOU SAY ME


Vaknade vid halv elva eller ja Mum väkte mig halv elva.För att jag hade tydligen lovat henne igår att städa igenom min och Elins gaderob..det hade jag visserligen gjort men jag ångra mig.I allafall så är det nu gjort och det känns otroligt bra för ni slipper jag höra tjatet.Försöker och försöker få tag på kajsa men hon är spårlöst försvunnen,söndags promenad(som vi körde på ett tag men sen ran det ut i sanden,tråkigt).Får väl fortsätta att försöka få tag på kajsi.Ska ta på mig nått nu och åka iväg och handla mat för ikväll så hinner inte sitta här.Föresten var det en helt okej kväll igår förutom att alltid spårar nått ur.Puss


SAY YOU SAY ME



Bra morgon, vakna upp och åt god frukost.kröp sen ner under täcket igen och kolla tv.Sen blev det lunch på spice and rice med Oscar.j och Jaqueline.Superduper gott var det.Eftersom vädret suger och gör en en anning trött och ett knä som verker och är svullet så behövde jag få sömn eftersom jag somna sent inatt.Men i allafall alla är otaggade på grund av vädret och det är rätt så kiligt.Hoppas det blir en riktigt bra kväll endå,känns så.

Music Soulchild - radio.Hade glömt bort denna bra låt så lyssna på den, jag gillar den.

FINI FINIS FINITO


Sitter och kollar på Amerikan best dance crew just nu.Kom hem från träningen för en stund sen så ska kolla klart det.Sen blir det en varm dusch och mat innan jag ska på bio.Skön kväll, behöver verkligen ta det lilla lugna då och då för blir super stressad hela tiden.Åh träningen igår va rolig, han va grym och har verkligen mitt drömyrke.När han kommer in genom dörren så det första jag hör är malin som säger nått ganska högt i stil med " Fyfan va snyyyygg han är".Haha nja snygg va han inte bokstavligt kan jag inte hålla med om direkt men nja okejdå kanske lite.Idag lyckades jag och sara skada mitt knä och fytusan va ont det gör..fortfarande.Vi skulle testa en sak,hon skulle böja sig ner och jag skulle rulla över hennes rygg med benen i split.Smidigheten behövdes där för jag flög rakt ner i golvet och landa på knäna.bra bra bra!Nu måste jag verkligen börja så jag inte blir sen asusal.


GET REAL



Nu åker träningskläderna på och jag beger mig snart upp till Almås.Åh va kul detta kommer bli.Ska springa in på 49:an först och köpa redbull innan träningen,gott!Tänkte överrsaka Malin med en eftersom hon inte va på världsbra humör märkte jag.Efter träningen vet jag inte vad som händer,får se.Måste i alla fall läsa klart min bok.Men det är så jobbigt att stress läsa den och det måste jag eftersom den ska va klarläst tills imorgon.blöö
Det finns tusen att gilla.Men en väg att gå och alla sårar.


RSS 2.0