-

Lost and insecure You found me, you found me Lying on the floor Surrounded, surrounded Why’d you have to wait? Where were you, where were you? Just a little lateYou found me, you found me


I FALL IN LOVE LAST YEAR



Det var så länge sen jag var inne på min blogg, så varför inte, jag behöver skriva av mig ibland. Sommaren har varit underbar, åkt runt lite i sverige och vilat upp mig, mest tillbringat sommaren med carl och det var det värt. Jag har jobbat ytterst lite faktiskt, men det har funkat med ekonomin i vilket fall som helst. I slutet av sommaren började jag på H&M:s lager på hulta i Borås. Träffa en massa nya, fina personer. Arbetet var kul men tungt, dock funkade inte tiderna för mig, så jag slutade faktiskt där för nästan fyra veckor sen. Eftersom det fattas en speciel person i mitt liv just nu så känner jag mig inte motiverad till någonting, det kommer lösa sig på ett och ett annat sätt det vet jag. Men även fast allt känns hopplöst så har jag äntligen kommit igång med lite rutiner,det känns riktigt bra. Jag har börjat träna lite smått, börjat jobba lite igen hos min mamma, börjat med bättre matvanor än vad jag haft innan(det var typ katasrof, mac donalds minst två gånger i veckan). Bäst av allt är att jag går och lägger mig i tid och sover ut riktigt ordentligt.
Har även suttit och grubblat över vad jag skulle vilja göra nästa år. Jag har funderat på att börja någon ky linje i Göteborg, det är jag verkligen sugen på. Sen har jag en annan tanke som jag skulle få mer erfarenheter av och något jag alltid har velat. Idén är att åka jorden runt, eller i alla fall till lite olika ställen i världen. Det är bara att fundera över, jag har tid att tänka. 
Jag behöver komma underfull med saker först innan jag gör något drastiskt. godnatt puss


RSS 2.0