WHITE MAN BLACK MAN BAT MAN



Är äntligen klar med allt för att åka.Nu behövs det bara lite sömn och nått att äta.Har haft en stressig dag och sitter med telefonen vid örat och pratar med carl,kommer sakna honom.
Kommer inte skriva på ett tag nu, för tänker inte sätta händerna på ett tagentbord eller fästa ögonen på en skärm under tiden jag är bortrest thats is.God night and have it all good!


THE DAY AFTER CHRISTMAS

Vaknade sent och satte mig för att se ensam hemma fyra, älskar dem filmerna.Sen lyckades jag ta mig upp för att åka hem till ida innan hon åker hem till london igen.
Klockan blev mycket så skyndade mig hem och fixade iordning mig lite innan jaqueline kom och hämta mig för att sedan åka upp till tim.Förfesten var riktigt kul.Alla åkte ner till stan för att gå till puls, det var kul där också till viss del men det slutade väldigt dåligt för många av oss tror jag haha.Kom hem tidigt i alla fall och kan inte säga att jag mådde nå vidare bra.Lyckades somna även fast det snurrade i huvudet på mig,´hatar att sova när det gör det.Sen va det ju det där man att tvätta klockan sju på morgonen för att få med mig allt till kläppen, jag "råkade" stänga av alarmet.Men mamma var uppe som tur var och tog hand om det.
Nu sitter jag här med illa måendet i halsgropen och vill bara sova framför tv:n medans jag måste gå till stan och inhandla grejer inför imorgon. Skriver sen för nu väntar mamma på att jag ska bli klar.Ha en god dag!


I LOVE MUSIC


HAPPY CHRISTMAS

Jag gillar gillar och gillar julen, det är mysigt.Har haft en rätt stressig dag med martina, jag menar vem är det som alltid är ute i sista minuten ?.Det är självklart jag! Dum som jag är så köpte jag alla mina julklappar idag och det gick på rätt onödigt för mycket pengar.Vi tog en snabb lunch på rise and spice vilket var väldigt gott för våra kurrande magar.Efter allt springandes så blev det härligt med solning för mig och jaqueline.
Efter det blev jag en anning överraskad.Jag trodde ida skulle komma hem från london idag eftersom hon fått tre dagars ledigt från jobbet där.Så helt plötsligt när jag går på stan så ser jag ida stå framför mig och jag blev rätt så chockad men jätte glad.
Det blev städning och mys resten av kvällen med carl.Fick en jätte fin julklapp av honom också, svårt att förklara men det dyker nog upp något kort på det.

Nu ska jag vila mitt huvud och det innebär att jag äntligen ska få sova, god jul och godnatt på er!!


BEAUTIFUL NIGHTMARE


Julskolavslutningen va en aning tråkig men mysig.Efteråt åkte jag emelie lina sara och amanda in till stan för att fika.Mitt duma jag glömde plånboken hemma så jag kom dock inte så långt, gick hem för att sedan möta upp min mormor vid alins och åka upp till henne för att städa och äta god mat.
På kvällen blev det lite dricka hos jespers (en kille i skolan) kusin med sara carl och en gammal klasskompis till mig som jag inte sett på två år ungefä.Det var trevligt!Och kvällen slutade bara bra.

Har vart hos carl hela dagen och tagit lugnt.Sitter och ser film och väntar på att han ska bli klar i fotostudion och duschen.Sen blir det mat och efteråt åka ner till mig för film och godis.Det blir en skön lördagskväll, jag orkar inget annat och det är helt klart.Ha en god kväll puss

DEAR YOU



Funderar verkligen på vad jag ska köpa för julklappar till dem närmaste.Det är svårt, fast mamma och elin har i och för sig skrivit upp vad dem önskar sig men det är ju tråkigt att följa dem två listorna som hänger på kylskåpet just bara för att man ska se dem varje morgon när man ska äta frukost.Sen är ju ordet pengar också ett problem, hur jag ska få ihop allt.Eftersom jag ska lägga mina pengar på tre stycken resor som händer ungefär väldigt nära varandra.Hoppas på att det ordnar sig.Nu ska jag se tv och sen sova.Godnatt och sov så gott!


BAM BA LAMB


YOU HAD ME AT HELLO


Saknar denna kväll
Skön dag verkligen, inget jobbigt alls.
Har legat och läst "the dirt" lite och gjort klart min sista svenska för lovet. Det känns underbart bra, en sak avklarad. Ska städa mitt rum och lite så sen sätta mig och dricka glögg och fortsätta läsa.Mysigt med tända ljus.


THE GOOD NIGHTS


Ligger och kollar film i sängen efter en utekväll igår.Vi började med att fira linda somsagt och sen drog alla till olika krogar, jag och några till hamnade på harrys.Där var det riktigt kul, helt klart.
Sen gick vi alla åt olika håll,hem efterfest eller "fylle mat".Jag gick hem och somna gott i sängen, har aldrig haft så ont i fötterna som jag hade igår när jag tog av klackarna.Men i alla fall ska jag kolla klart på jul filmen som går på trean just nu och sen hoppa in i duschen snabbt.Möta upp carl och åka hem till honom för söndagsmys.Godis och julmust låter inte helt fel!


WHAT IF


Vic är spårlöst försvunnen, ne men får inte tag på ungen men det är väl inget ovanligt.Så sitter och läser "the dirt" och dricken god vanilj glögg.Egendomligt att läsa om en man känner till viss del.Skrämande men kul endå, sånt jag inte trodde om mick.


MAYBE YOU MAYBE ME


Har just vaknat och ätit en jätte god frukost.Ska ta det lite lugnt innan vican som var ute igår vaknar,lär dröja ett bra tag men det är bara skönt för mig eftersom då kan jag ta det lugnt längre.
När hon har börjat vakna upp ska jag åka upp till henne och fixa lite inför kvällen.Linda fyller arton år i förrgår så jag och några tjejer ska fira henne på cilluette.Det blir långbord och mycket dricka.Mums!Vart vi hamnar sen blir väl en överraskning.

YOU SHOOT ME DOWN BANG BANG

Uppvisning igår! kände med hemskt opepp till det men hosta och ont i kroppen.Ville bara inte röra på mig alls.
Efter så åkte jag med några kompisar från min skola till johan.Det var chill och faktiskt riktigt kul måste jag säga.Sen åkte jag och carl hem och somna typ direkt,skönt för hade varit trött hela dagen.En gick till jobbet vid nio och dum som jag var låg jag kvar och somnade om för att sedan råka vakna vid klockan tolv.Men man ska väl ta vara på sina studiedagar antar jag.
Men nu har jag nästan i alla fall kommit igång lite sakta men att ha tränat lite och nu blir det är skön dusch.
Ska göra iordning mig lite bara, för just nu ser jag ut som en nerdrogad tjej typ(känns det som).Sen åka upp till jaqueline för att hitta på något kul ikväll.Undra vad det blir, god kväll.


HOLD ME THRILL ME KISS ME KILL ME

Mår en anning bättre idag och tar chansen att gå till xoy och kanske må lite sämre imorgon.Idag har det bara varit i skolan och väldigt lugn dag.Har vilat en stund nu och ska strax duscha och göra iordning för kvällen, om jag ändå bara orkar upp från min säng.Så varmt och skönt ju.Möta upp jaqueline sen och åka upp till en tjejkompis.Resten består av feeeest.Happy week!


SICK


Kan inte säga nått annat än att jag mår piss.Jag vaknade just och mår inte nå vidare bra alls.Var på heimdals idag och tog prover, dem visa virusinfektion i kroppen.Toppen!Jag som längtat till att få se hoffmaestro imorgon men så blir jag sjuk, ingen ovanligt i och för sig men det suger verkligen.Så snälla snälla snälla gör mig frisk tills imorgon.Nu väntar jag på mat och på mum för vi ska beställa biljetter till mig och sara.Sen ska jag få somna framför en film.Hoppas ni mår bättre än mig, goodnight!

WE HAVE OUR GOOD IDÉS


Har vart sjuk och hemma idag.Drömt massa konstiga drömar som var en anning obehagliga, tecken på feber(blir alltid så när jag får feber nämligen).Efter en timma av att min mage kurrat av hunger så kom johanna och hämta mig för att jag skulle få i mig nått att äta, så köpte vi thaimat och åkte upp till henne.Mysigt!Gick sedan ner till stan och möte upp malin.Skynade mig därefter hemmåt, det var så sickt kallt och jag var trött så somnade under filten framför en skit kass film.Jag och sara har en grej på gång och det kanske bilden säger mer om.Det ser ut som att sport lovet kommer blir jätte bra.Och jag får träffa saknade ida!Nu blir det tv och sen sova.godnatt:D


RSS 2.0