Done it is, done!


Äntligen hemma. Vart på vift idag! När jag vaknade så stoppa jag i mig lite frukost fort för att sedan bli upphämtad av J. Väl hemma hos henne fick jag smaka på hennes väldigt goda bakade bullar med te, mysigt på balkongen med filt osv. Älskar när hösten kommer då man kan sitta ute med massa kläder på sig + filt och bara prata och dricka te. I allafall, hade tid hos läkaren sen och det gick bra. Väl hemma och lagt sig i sängen bekvämt för lite Gossip Girl så ringer mobilen. Då var det dags igen att åka iväg och efter den visiten i stan blev det frisören. Borde jag ens vara ute när jag är sjuk, nej. Well, jobb imorgon ändå och hoppas på att jag inte förvärrat det. Denna låten går om och om igen just nu, stört skön. puss och kram

Found love in Hollywood


Förkyldningen börjar avta och jobbet väntar på mig. Imorgon är sista dagen hemma och jag ska bara gosa ner mig i soffan med te och en film(några filmer) och försöka återhämta mig. Hosta är faktiskt ingenting att ha.
Nu ska jag lägga mig i sängen, sätta på lite bra musik och kika efter vad jag önskar mig när jag fyller år. Älskar den där känslan dagen innan dagen. Jag är som ett litet barn än och kan verkligen inte sova. Då kan jag verkligen gå upp hur tidigt som helst. Jag tänker stanna vid åldern tjugoett, den åldern är perfekt!
xoxo

We've had others. Loved others.

Härligt att vara sjuk(ironi). Finns inget annat att göra på dagarna när man bara ligger och väntar på att kroppen ska tillfriskna. Nåja, det får ta sin tid. Hostmedecin, halstabbleter för att dämpa smärtan i halsen lite, loka, nässpray.
När man är sjuk då har man verkligen tid på sig att tänka. Jag insåg idag hur mycket jag uppkattar att jag fått vara i USA en tid. Det insåg jag inte då jag väl var där och här med har jag lärt mig en läxa. Sf La Hawaii och Nyc, jag lovar att hälsa på igen.
Sängen och honey 2 väntar på mig nu, kroppen behöver det.

xoxo.


I´ll be


Angels and Butterflies

Wings

Har precis köpt dessa par. Min systers kompis har startat en smyckesinsamling för att stoppa kolera. I en by som hon har besökt har drabbats av denna sjukdom och därför samlar hon nu in pengar för att stoppa detta, genom att sälja handgjorda smycken.
Finns väldigt fina smycken och varför inte köpa fina smycken och på köpet så hjälper man andras liv att bli bättre.


RSS 2.0